www.index.hu

Fórum >> Törzsasztal >>
És a BAKok, velük mi lesz?

[...]

Ali Ttaik-al-Rep e-mail     1999-11-22 18:12:42   (568) 
Rossz hir: megegy bak. Terd nem faj, de idonkent gyanusan emelkedik a homerseklete (a turazas ellenere, vagy?), oroszlan rovott multamban fellelheto, a pesszimizmus mertekegysegehez miattam kellett a mega elotagot bevezetni. ;)

Milyen az idealis jarmu (szerintem) egy bak szamara: kulso pancelozott, egyszinu sotet, akar viharvert is lehet. A motorterben ket darab 6000LE-s motor dorombol, mind a hat kerek hajtott. ;) A jarmure legalabb ketszaz kulonfele manipulator van felszerelve. A meghibasodast kizaro jotallasi jegyen tobbek kozt a Joisten szemelyes felelossegvallalasat igazolo kezjegy is olvashato. A jarmu minden terepet bir, amit esetleg megsem, azon kepes attorni. Uzemanyagot es gondoskodast nem igenyel.

Aki ismeri a bakokat es azok jocskan tekervenyes szimbolizmusat, az ebbol a leirasbol nagyon megokosodik. ;) A horoszkopban nem hiszek, de szamolok vele, hatha megis van benne valami. ;)

Udv, es meg majd benezek ide: 
/a/

hWindy e-mail     1999-11-22 21:23:14   (569) 
Nem tudom ki vagy, de személyszerint örülnék ha benéznél (ugye bakok? Uuuuugye bakok?), mert ma este elször szórakoztam igazán jól:))))))
Kösz:)
[elõzmény : Ali Ttaik-al-Rep, 1999.11.22 18:12]

hóember e-mail     1999-11-23 16:28:20   (570) 
Kinek rossz? Nekünk nem, ugye Windyke?

hooMbR

[elõzmény : Ali Ttaik-al-Rep, 1999.11.22 18:12]

[...]

Ali Ttaik-al-Rep e-mail     1999-12-01 16:52:41   (597) 
Az autot mar kitargyalTAM ;), nezzuk tovabb!

Holgyem! On bak ferfiut valaszt tarsaul? Nos, mi ennek okat nem kutatjuk, tisztaban vagyunk sajat korlatainkkal, ellentetben az Onevel. On biztos tudja, miert ez a valasztasa, vagy ha nem, hat szerencsere azert sem mi allunk jot. Azt kerdezi, hogyan feleljen meg a kovetlemenyeknek. Nos, On bizonyara latott mar mechanikus orat, nagyobbfajtat. Most kepzelje el ezt bonyolult, sokat tudo valtozatban, am attetszo burkolattal, hogy a szerkezet mukodes kozben is tokeletesen tanulmanyozhato legyen. A Bakot ez buvoli el, Onnek is ilyennek kell lennie: kiszamithatonak, ugyanakkor nem unalmasnak. Legyenek ugyes, elegans megoldasai, ugyeljen a reszletekre, a lenyeg mellett a Bak ugyis elsiklik (ti. az ora elsosorban idomeresre valo). A kivitelezesrol szolo informaciokat majd a masik ablaknal mondjak el. Megvalamit: On nyilvan arra is kivancsi, mit varhat el a Baktol ezert. Igen, ez az informacio ingyenes. A Bak, ha On megfelel neki, egeszen kulonleges dolgokat fog muvelni: huseges lesz, hazaadja a nem keves penzet (aminek elosztasaba viszont nem enged beleszolni, de ez nem onzes reszerol, hanem a ver szava) es sok egyeb ma mar nem kimondottan divatos csaladi kotelezettsegnek is eleget tesz. Ha Ont csak a vagyona erdekelne a Bakban, ugy ugyeljen arra, hogy a parja minimum hetven evvel idosebb legyen Onnel, ekkor ugyanis mar van kb. 50% eselye arra, hogy tuleli es a meses orokseghez jut. Ugy egyebkent se jatszon arra, hogy kihasznalja a Bakot, mert ez latszolag konnyu, csak utolag nehez lesz az ezzel kapcsolatos tartozasait leroni. A Bak konyvelo lelek es senkinek sem marad adosa. Igen, asszonyom? Romantika? Persze, ha az adott Bak grafoman, akkor a fiokban hevero irasai kozt hosszas vizsgalodassal talalhat utalasokat erre is. Ne varjon tul sokat es tul gyorsan. A Baknak semmi sem surgos. Ha On el szeretne menni vele egy hangulatos estet eltolteni, ne ajuljon el, ha a Bak egy-ket honappal elorelapoz a naptarban, megfelelo idopontot keresve... Igen, tudom, hogy meg rengeteg kerdese volna, de sajnos zarunk. Bocsassa meg nekem, de megigertem a baratnomnek, hogy ma moziba viszem es ugyelek a pontossagra. Azt ugyan nem tudom, mit nezunk meg, hat hete meg nem volt mostani musorfuzetem... ;)

/a/

James Bond e-mail     1999-12-01 18:13:16   (598) 
Nos az elottem szólót igencsak nehéz lenne felülmúlni, ezért ezzel nem is próbálkozom. De egyébként teljesen igazat adok neki. Foleg a korábbi, autós hozzászólásával. Az nagyon találó volt, legalábbis magamat nézve. Bár lehet, hogy az a 6000 LE kevés......? :o)
A lényeg melletti elsiklás, és részletekben a lenyegrol az jut eszembe, ..... hmmmm, nem jutott eszembe most semmi. De hátha holnapra! :o) 
Na, akkor én most L, mert megmelegszik a söröm!

Sziasztok, JB

[...]

hWindy e-mail     1999-12-02 19:53:18   (604) 
Istenem be kááár, hogy bakom már a múlté és mostanság nem horoszkóp alapján:))) Ez ugyanis csúcs, tényleg:)))

De legalább én is tudom miért nem mûködött (és induljunk ki saját jegyembõl):

1. az óra elsõ sorban idõmérésre szolgáljon, de ha mellette tiszta arany izléstenelül nagy brillekkel, az még jobb...

2. Nagy összegû pénz kizárólag akkor élvezet, ha számolatlanul szórható, mégpedig arra, amit éppen megkivánunk, azaz bármilyen hülyeségre... De elszámoltatni vele, kérem uram, ez sértés:)

3. Romantika? Vacsora 2 hónap múlva?
Hát... Drága és nemes fajunk gyönyörú hölgyeit a türelmetlenség jellemzi, szóval mire a bak megveszi a rózsacsokrot és ideje is lesz átadni gyertyafényes és egyáltalán nem sprórolos vacsi közben, addigra hölgyek már túlvannak a randin és vakon lobognak valaki másért...

4. És mivel királyi fajtánk is hûséges, Uraim! le lettünk késve:))))

(Bocs, hogy hülyülök, de ennek nem lehetett ellenállni. Ettõl függetlenül, más jegy is fejtegethetné. Mert hajrá kedvenc topikom!!!:)

[elõzmény : Ali Ttaik-al-Rep, 1999.12.01 16:52]

[...]

hWindy e-mail     1999-12-07 21:24:09   (613) 
Az autó és az oroszlán:

1. a kocsi legyen képes min. 3OO km/h-ra, ezt ugyan sose fogja használni, de mindenki tudni fog róla, továbbá 3OOO cm3, turbómotor, injektor, lökhajtás (esetenként két jó hapi, ha mindez bedöglene;) Min. 4 visszapillantó, ebbõl egy hátul, hogy frizura onnan is ellenõrzhetõ legyen. Kivül, ha rozsda eszi, az nem baj, de alatta látszon, hogy hajdan valaminõ metál volt… Takaritás, mosás felesleges, lényeg, hogy menjen. Az oroszlán úgyis tudja, hogy fekete ruhában nem kell beülni, az utasok meg vessenek magukra. Tehát belül hullott prémszálacskák, némi hamu, itt-ott rágó, 8-1O üres colás doboz, és megbarnult banánhéj, 25 db összegyûrt, üres cigisdoboz, 5-6 öngyújtû, mert hátha a szivargyújtó beragad… Dupla lengéscsillapitók, és megerõsitett felfüggesztések, mert ahhoz, hogy a gödröt ki lehessen kerülni, elõbb észre kéne venni. Ha érzékeny a szive, véletlenül se üljön be, mert a külön kapaszkodó, továbbá fékpedálimitártor az anyósülés elõtt sem óvja meg attól, ami utasként önre vár…
2. Szerviz: Az autó szervizben akkor jár, ha végképp nem megy tovább. Lépesei:
- autó nem indul, oroszlán kiszáll és elõször elmond egy röpke imát, de mivel Jóisten nem felel azonnal, igy belerúg kettõt a kerékbe, majd felszisszenve bámulja tegnapelõtt kisebb vagyonért vásárolt ám mostanra megviselt 15cm-es sarkú cipõjét… aztán irigykedve szemrevételezi a parkolóból elegánsan kihúzó Mercedest. 
- csakazértis megcsinálom kiáltással kinyitja a motorháztetõt, majd rácsodálkozik a látottakra, de nem adja fel. Ráfekszik, piszkál valamit amitõl semmi sem történik, és szomorúan konstatálja, hogy nem csak a cipõ, de a szexis ám felettébb világos pisztáciazöld kosztûm is megérett a kukára, majd ideges mozdulattal és teljesen olajos ujjakkal beletúr természetesen oroszlánszõke hajába…
- elhajtja a bámészkodókat, kivéve azt az egyet akinél mobilt lát, arra viszont igérettelin mosolyog
- felhivja a szerelõt és alaposan letolja, majd gyorsan megbánja és mézédesre vált
- kerit egy férfit, behúzatja magát a szervizbe, majd elõveszi legbájosabb mosolyát és picit feljebb húzza amúgy is kb. 25 cm-es szoknyáját. Imigyen kisirja a szervizben, a "most meg azonnalt", de mivel cseppet sem hálátlan, hatalmas borravalót ad, és rövid mérleglés után köszönettel nemet mond a vacsorameghivásra. Magában csendben szitkozódva megjegyzi, ha tudta volna hová nyúljon neki ez a szerelés negyedennyi idejébe sem telt volna…
3. Hazafelé az úton megfogadja, hogy feltétlen férjhez megy egy milliomoshoz, avagy egy autószerelõhöz, de végsõ esetben a plasztikai sebész is jó lesz. 
Belekezd egy sor elõzésébe és végre rájön, hogy nem a szerelõ volt béna már megint csak ki kéne engedni a kéziféket. Megérkezve megáll és ráönt két vödör hideg vizet a még füstölgõ kerekekre … 
4. Aztán hazaér, iszik egy-két pohárkával, és éjjel 2 magasságában felhivja az összes ismerõsét részletesen elmesélve milyen szörnyûség érte már megint. 
5. De mivel szerinte az autó egyetlen célja, hogy õt hurcolássza akár a fürdõszobáig is, de azt minden nap, a fenti mutatvány rövid idõközökkel ám meglehetõs rendszerességgel ismétlõdik.

[elõzmény : Ali Ttaik-al-Rep, 1999.11.22 18:12]

[...]

Ali Ttaik-al-Rep e-mail     1999-12-10 18:42:52   (649) 
Szomoru mese a bakrol es az oroszlanrol...

Tortent pedig, hogy az oroszlan kiszemelte maganak a bakot. Kisetalt a Nagy Erdei Osvenyre. Jott a bak. Es megallas nelkul elment mellette.
Az oroszlan kis ideig dobbenten allt, aztan csufakat gondolva hazament.

Eljott a masnap. Ez az oroszlan nagyon nem birta a kudarcot, igyhat ujra probalkozott, ezuttal gondosan figyelt arra, hogy meg veletlenul se lehessen elmenni mellette. Kipakolt magara egy mazsa bizsut, a nyakaba egy ocska, de jo hangos verklit akasztott es mert az oreg bagolytol mar hallott valamit a bakokrol, a biztonsag kedveert, meg egy sorompot is felszerelt az osvenyre. Ezutan nehez felora kovetkezett, mert meg a vakond is feljott a felhajtasra, pedig neki szakmailag is tilos volt barmi lathatora reagalnia. A bak jott menetrend szerint, atesett a sorompon, leporolta magat es "ha a kovetkezo negy evben nem valtozik a trend, megfontolhatom, hogy" motyogassal tovabbindult...
Az oroszlan lekarmolta magat...

Harmadnap nem jott ki az oroszlan az osvenyre, mert elozo este nagyon berugott, belvizesre sirta a fel erdot es nagyon fogadkozott, hogy barmit, csak bakot ne lasson...

Negyednap sem akart igazan kijonni, de epp erre akadt dolga, igy osszefutott a bakkal megint. Mindenfele meggyozodes nelkul raszolt: "he, szepfiu!". Aztan onmagaban szamolni kezdett. A hang 300 metert tesz meg masodpercenkent a bak fuleig, majd onnan alig nehany perc alatt beer az agyaba... A bak meg latotavolsagban megtorpant. Hogy nagyon gondolkodik, az a feje folott megremego levegobol tisztan kiveheto volt. Aztan szembefordult, leszegte a fejet (klasszikus tamado/vedekezo poz) es megszolalt: "mit akarsz?!" Az oroszlan furcsa grimasszal, hehereszve tavozott, nemelyik fat elvetette utkozben, a tobbinek nekiment...

Az oroszlant az egyik szakadekbol mentette ki az erdei specialis mentoszolgalat, majd korhazba szallitottak. Amikor magahoz tert, rogvest beleszeretett az egyik apoloba, aki mintha allando tegezt viselt volna a hatan... Allapota egyetlen torest kiveve gyorsan javult. Ez a tores rogton az elso vizitnel kovetkezett be, amikor kiderult, hogy a bak a foorvos... 

Az ellatas kiemelkedoen jo volt. A nyilas jott minden nap, szepeket mondott, kenyeztette az oroszlant. Aztan jott egy iker is, gyorsan megteremtette maga korul az oroszlanoknak oly fontos legkort. Csak a bak nezett keresztul rajta. Illetve... A folyosoi pletykak szerint kivetelezetten bant vele, sajat szobaja volt, mikozben a nyuszikanak a rinocerosszal kellett egy agyban labadoznia egy tizenhatagyasban...

Utolso nap bejott a bak. Hosszan, neman szemlelte az oroszlant. A szeme kicsit szomorunak tunt. Feltett par rutinkerdest, majd elbocsatotta a hokkent oroszlant. Az persze orult, hogy minel gyorsabban minel tavolabb lehet. Honapokkal kesobb a halaktol tudta meg, hogy bakkal mostanaban meg annyira se lehet beszelni, mint eddig, es hogy allitolag ez az oroszlan hibaja es hogy mi igaz ebbol. 
Az oroszlan egy pillanatig ismet hokkenten maradt, majd hangos "neeeem!" bombolessel elmenekult az erdobol... ;)))

/a/

[elõzmény : hWindy, 1999.12.02 19:53]

[...]

Irónia e-mail     1999-12-10 21:27:56   (651) 
Ali Ttaik-al-Rep: ha eljössz holnap, vendégem vagy egy-két sörre. Rámnyitottak a szobámban hogy mi volt ilyen vicces. :>>>

hWindy e-mail     1999-12-11 00:07:20   (652) 
Mostmár én is kórházi kezelésre szorulok ha nem nézhetlek meg. Ha eltöröm valamim lesz esélyem?:)
Jó a történet, de kedves BAK!!! Jobb ha tõlem tudod, az oroszlán teljesen nem telepatikus. Szomorú szemekbõl nem ért, és ha a nyuszika szenvedését a rinocérosszal sem tudta, ugyan honnan kéne tudna, hogy a fensõbbséges bak egyáltalán észrevette? Azt meg pláne honnan, hogy esetleg megfelelõnek találtatott?:)))
Nem adod Te picit könnyen fel? 
Azt a bizonyos oroszlánt ugyan nem ismerem, de nagy általánosságban az oroszlánok hiúak, imádják a hódolókat, bármikor készségesen elflörtölgetnek, de a "szivi megmutatom a laptop gyûjteményem" benyögésnél meg is futnak... Tartós érzelmek esetén meg hosszú évekig kimondottan hûségesek.

Tudod Ali... izé (bocs, de oly hosszú), nem jegyfüggõ. Tudom ez itt a baktopik és ez az oroszlán jópár tulajdonságuk õszinte csodálója, de azért nem lehet azt mondani, hogy ez vagy az a hibás. Ahányan annyifélék (tudom, egyébként meg szép az idõ:))

Gyere el, ha tudsz, és félre ne érts. Ez az oroszlán nem harap, támadni sem akar, vadászni sem, egyszerüen csak megismerné azt a bakot akinek ilyen fergeteges humora van:))) És az összes többi kedves ismerõs bakot is:)))

Köszönet a derûs percekért:

Windy

[elõzmény : Ali Ttaik-al-Rep, 1999.12.10 18:42]

gross e-mail     1999-12-11 01:37:11   (653) 
Remek!!! Vinnyogva fetrengtem a földön... :)))

(Bakszimpatizáns)

[elõzmény : Ali Ttaik-al-Rep, 1999.12.10 18:42]

[...]
 

(cc)by (cc)nc (cc)sa